Den Hyggelige Julemand

 


Hvad er julen uden Julemanden? Alle, store og små, forventer at møde den rare og hyggelige julemand til juletræsfesten.

 

Lange Lars er professionel julemand og skaber den gode gamle julestemning, som vi alle husker fra vores barndoms juletræsfester.

 

Julemanden kommer på besøg og går om juletræet med børnene, hvor vi synger de dejlige danske julesange og leger en masse sanglege.

 

Alt i alt tager dette cirka 25-30 minutter.

 

Hvis I har gaver og/eller godter til børnene, hjælper Julemanden med at dele ud inden han tager af sted.

 

Besøget kan også udvides til en større underholdningspakke på flere timer kombineret med trylleri, ballondyr og konkurrencer.

 

Julemanden kommer også gerne på besøg i butikker.

Julemand leger
Julemanden hilser på børnene
Julemanden deler gaver ud

Mange tak for din og dine spillemænds arrangement. Alle var meget tilfredse med Jeres underholdning. Det er altid dejligt at få mange tilbagemeldinger fra 'huset' om arrangement var godt - og det har vi fået.

Endnu en gang tak for en vellykket juletræsfest:
Med venlig hilsen
Force Technology

 Du og din musiker har altid være fantastiske og loyale samt gjort Jeres til, at arrangementet var en succes.

SEB

I Grundejerforeningen Eriksminde takker vi Lange Lars (Lars Andersen) for god underholdning til vores juletræsfester gennem mere end 10 år. Så længe jeg husker tilbage, har Lars været en fast del af programmet, og underholdt børn og voksne. Deltager antallet har gennem årene ligget mellem 80 og 225 personer og Lars har været den traditionelle julemand. Danset om
juletræet med børnene. Sunget julesange, Delt julegaver og slikposer ud og lavet ballondyr m.m. til stor fornøjelse for såvel børn som voksne.
Lars’s optræden har været til stor gavn for Grundejerforeningen Eriksmindes mange beboere og en hjælp til bestyrelsen med afvikling af arrangementet. Det har været os en fornøjelse.

Jesper F. Kuhre
Formand

Copyright © 2020 Lars Andersen